Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ  / Συλλυπητήρια μηνύματα του Επάρχου, του Ιατρικού Συλλόγου Κω και του Φιλητά, για τον θάνατο του Χαράλαμπου Κιάρη

Συλλυπητήρια μηνύματα του Επάρχου, του Ιατρικού Συλλόγου Κω και του Φιλητά, για τον θάνατο του Χαράλαμπου Κιάρη

ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΙΑΡΗ

 

 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του συνάδελφου Χαράλαμπου Κιάρη.

Ο εκλιπών υπήρξε υπηρέτης της «Ιπποκρατικής Σκέψης» και  αποτέλεσε υπόδειγμα ιατρού, έχοντας πορευτεί στη ζωή του με κοινωνική ευαισθησία, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ήθος και ευγένεια ψυχής.

Εύχομαι στους οικείους και τους συγγενείς του την από Θεού παρηγοριά.

 

                                                             

                                                        Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

 

Ιωάννης  Καμπανής

 

 


 

 

 

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπώντος συναδέλφου  Μικροβιολόγου κ. Χαράλαμπου Κιάρη,ο οποίος υπήρξε άριστος επιστήμονας που τίμησε με την παρουσία του, το έργο του και την ανιδιοτέλειά του τον Όρκο του Ιπποκράτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ                                                 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ  

 

 

 

 


 

Πνευματικός Όμιλος Κώων Ο ΦΙΛΗΤΑΣ 
 

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πνευματικός Όμιλος Κώων “Ο ΦΙΛΗΤΑΣ” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος γιατρού, καλού και αξιαγάπητου συμπολίτη μας Χαράλαμπου Κιαρη. Υπήρξε μέλος του ΦΙΛΗΤΑ από της ιδρύσεως του και δραστήριο μέλος του ΔΙΙΚ. Αρκετές εργασίες του δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο και τα ΚΩΑΚΑ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
Το Δ.Σ.