Σταύρος Γρύλλης: Πρώτος αγώνας (με το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο), πρώτη νίκη! (VIDEO)

UPDATE
#Stavros Grillis – Σταύρος Γρύλλης: Πρώτος αγώνας, πρώτη νίκη…
με το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, που του έδωσε την πρωτιά και στις 2 φάσεις του αγωνιστικού διημέρου.
ος Γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στον Μαραθώνα

Συγκεκριμένα τα social media αναφέρουν οι GRILLIS BROTHERS:
Σάββατο 6/7
Η πρώτη μέρα τελείωσε με την πρώτη θέση στο πλάι μας και με 95 βαθμούς στη βαθμολογία. Σήμερα είναι η μέρα των διπλών μαχών ! Η ομάδα μας είναι έτοιμη !
Κυριακή 7/7
Πρωτος αγώνας !
Πρωτη νίκη !
Ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος με ένα αποτέλεσμα που θέλαμε και ζητούσαμε πριν τον αγώνα μας στην Γερμανία στο @irondriftking !!
Το αμάξι έδειξε απίστευτα σημάδια και απίστευτη διαχείριση σε δύσκολες και Αργές μάχες !!!
Πρωτη μας μάχη ενάντια στον Σπύρο Γιαννακοπουλο των @driftpilots, συνεχίζοντας αντιμετωπίσαμε τον Χάρη Λυμπέρη από την Σάμο ,στην φάση των 4 αντιμετωπίσαμε τον Ιωάννη Βερνίκο από την ομάδα των @underdogracingteam και στον μεγάλο τελικό συναντήσαμε τον Χρήστο Χατζαρα από την ομάδα @chantzaras_team22 !
Ελπίζουμε ο κόσμος να το απόλαυσε όσο και εμείς !!
Δείτε το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο που έκανε την αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (1η θέση) από το κανάλι των GRILLIS BROTHERS