Home / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  / Περιφερειακό Συμβούλιο: Καταδίκη της απρεπούς συμπεριφοράς του Περιφερειακού Συμβούλου Ν.Κανταρζή – Η απάντηση του Μ.Γλυνού

Περιφερειακό Συμβούλιο: Καταδίκη της απρεπούς συμπεριφοράς του Περιφερειακού Συμβούλου Ν.Κανταρζή – Η απάντηση του Μ.Γλυνού

 

 

Γιώργος Χατζημάρκος προς Γλυνό: « Ο Νίκος Κανταρζής είστε εσείς, όσο ευλογείτε την απρέπειά του»…

 

 

 

«Ο πάτος,  για κάποιους είναι πολιτική επιλογή, είναι συλλογική  απόφαση,  είναι έδαφος φιλικό και φιλόξενο και ίσως  το μόνο που μπορούν να περπατήσουν», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, μετά την ασυλία που για μια ακόμη φορά ο Μανώλης Γλυνός έδωσε στα έκτροπα του συμβούλου του

 

 

 

Στην παροχή ασυλίας στην επαναλαμβανόμενη απρεπή και προσβλητική για τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν γένει, στάση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, Νίκου Κανταρζή, προέβη για μια ακόμη φορά   ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, δικαιολογώντας και πάλι τη στάση των προσωπικών ύβρεων και των απρεπών χειρονομιών, οι οποίες κατά δήλωση του Μανώλη Γλυνού είναι δείγμα μαχητικών και εκρηκτικών ανθρώπων που είναι χρήσιμοι στον τόπο τους!

 

 

 

Το θέμα της καταδίκης της συνεχιζόμενης απρεπούς συμπεριφοράς του Νίκου Κανταρζή , ο οποίος μετά το Περιφερειακό  Συμβούλιο, τον περασμένο Φεβρουάριο (χειρονομίες),  επιτέθηκε εναντίον του Περιφερειάρχη και στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (πρωτοφανείς ύβρεις),  έφερε ο Γιώργος Χατζημάρκος, προ ημερησίας διάταξης, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο, με απόφασή του καταδίκασε το φαινόμενο, με τις παρατάξεις του Μανώλη Γλυνού, της Μαρίας Χατζηγιάννη και του Χαράλαμπου Κόκκινου να απέχουν της ψηφοφορίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Γλυνός, απέφυγε ακόμη και να ασκήσει τον θεσμικό ρόλο του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας,  δίνοντας τον λόγο στον ίδιο τον Νίκο Κανταρζή για να αιτιολογήσει τη στάση του και που κατά τη συνήθη τακτική του, αφού τοποθετήθηκε, εμμένοντας στην τακτική που ακολουθεί κατά της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά του Γιώργου Χατζημάρκου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

 

 

 

 

Ο Περιφερειάρχης, στην αρχική τοποθέτησή του έκανε λόγο για αλητεία – όχι πια πολιτική αλητεία, όπως διευκρίνισε – αλλά αλητεία πεζοδρομίου, στην οποία η παράταξη Γλυνού επιχειρεί να δώσει ιδεολογικό περίβλημα. «Δίνοντας ασυλία στην πρωτοφανή απρέπεια, ο Μανώλης Γλυνός αδίκησε και τον εαυτό του. Με την αγιοποίηση της ρητορικής της αλητείας και του εκχυδαϊσμού, σέρνουν την πολιτική ζωή στο κατώτατο επίπεδο. Έχετε κρυφτεί και άλλες φορές κύριε Γλυνέ  πίσω από τέτοια άτομα, όπως κάνατε και στην προεκλογική περίοδο. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Κανταρζής είστε εσείς, όσο δεν βγαίνετε να διαχωρίσετε τη θέση σας από τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης και πρότεινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο – εκτός από την καταδίκη – να εγκρίνει αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών, να υπάρξει πρόβλεψη για τέτοιου είδους φαινόμενα, όταν αυτά είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα, ούτως ώστε να προστατευτούν οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

Από την ψηφοφορία που ακολούθησε, μετά από τις τοποθετήσεις Περιφερειακών Συμβούλων, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση του Περιφερειάρχη, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν οι παρατάξεις του Μανώλη Γλυνού, της Μαρίας Χατζηγιάννη και του Χαράλαμπου Κόκκινου.  Υπέρ της πρότασης του Γιώργου Χατζημάρκου τάχθηκαν οι ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Φλεβάρης, Θωμάς Σωτρίλλης, Αναστασία Γαμπιεράκη και Χριστιάννα Πάπιτση.

 

 

 

 

Ο Περιφερειάρχης, σχολιάζοντας την άρνηση του Μανώλη Γλυνού να καταδικάσει τα φαινόμενα προσβολής των θεσμικών οργάνων και των συμμετεχόντων σε αυτά, δήλωσε: « Λυπάμαι πάρα πολύ για τη στάση του κ. Γλυνού. Πίστευα ότι αυτή την αλητεία δεν θα την ευλογούσε. Κι όμως το έκανε. Από τον Νίκο Κανταρζή δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Από τον κύριο Γλυνό περίμενα κάτι άλλο. Σήμερα χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ένα θεσμικό μήνυμα, μια θεσμική απάντηση σε μια τέτοια ακραία συμπεριφορά, πέρα από παρατάξεις, κομματικές στηρίξεις, πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, διαφορετικές αντιλήψεις. Ο Νίκος Κανταρζής, σήμερα εδώ, με το ψήγμα παρουσίας του, προσέβαλε σκαιότατα ακόμα και αυτούς που τον υποστήριξαν, αυτούς που τον χαρακτήρισαν ένα χρήσιμο άνθρωπο και αγωνιστή. Για ποιον αγώνα μιλούν; Η ύβρις δεν είναι πολιτική θέση, δεν είναι άποψη, δεν είναι πολιτική ταυτότητα, δεν είναι στοιχείο πολιτικής προσωπικότητας το οποίο να χρήζει μιας δημόσιας υπεράσπισης. Τελικά φαίνεται ότι ο Νίκος Κανταρζής εξυπηρετεί και γι  αυτό είχαμε σήμερα εδώ αυτή τη στάση. Μια στάση ανήθικη και όχι μόνο πολιτικά ανήθικη. Λυπάμαι πάρα πολύ διότι επιβεβαιώθηκε αυτό που είπα στην πρωτολογία μου, ότι δεν είναι μόνος του ο Κανταρζής. Το φαινόμενο δεν είναι ο Κανταρζής, είναι ευρύτερο. Πρόκειται για απόφαση , διότι δεν μας σέρνει κανείς σε αυτές τις καταστάσεις .Ο πάτος,  για κάποιους είναι πολιτική επιλογή, είναι συλλογική  απόφαση,  είναι έδαφος φιλικό και φιλόξενο και ίσως  είναι το μόνο που μπορούν να περπατήσουν . Αυτό, για να πέσουν οι μάσκες».

 

 

 

 

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, το Περιφερειακό Συμβούλιο έλαβε την παρακάτω απόφαση:

 

Καταδίκη της συνεχιζόμενης απρεπούς συμπεριφοράς του Περιφερειακού Συμβούλου Νικόλαου Κανταρζή, μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Μετά την χαρακτηριστικά απρεπή χειρονομία, σε χρόνο που είχε το λόγο ο Περιφερειάρχης στην 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου, στις 28 Φεβρουαρίου 2021, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Κανταρζής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 16ης Ιουλίου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, εξύβρισε τον Περιφερειάρχη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε το λόγο,  με μοναδική αντίδραση του Περιφερειάρχη να ζητήσει  να διακοπεί η συνεδρίαση για λίγα λεπτά. Αμέσως μετά την επιστροφή στην συνεδρίαση, διαπιστώθηκε ότι ο υβριστής Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Κανταρζής είχε αποχωρήσει από αυτή!

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που το εν λόγω στέλεχος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, ενεργεί με αγοραίες, προσβλητικές εκφράσεις, χαρακτηρισμούς και χειρονομίες, ευτελίζοντας και απαξιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα πολιτικά όργανα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με συνευθύνη του επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, κ. Μανώλη Γλυνού,  ο οποίος αρνήθηκε να καταδικάσει εξ’αρχής την παραβατική συμπεριφορά του, ο Νικόλαος Κανταρζής συνεχίζει την ανάρμοστη συμπεριφορά του, υποβαθμίζοντας του κύρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και των πολιτικών οργάνων της Περιφέρειας.

Ωστόσο, τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μπορούν να συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτές. Ουδείς μπορεί να συνεχίζει να προσβάλει τους θεσμούς, να προκαλεί με την απρεπή συμπεριφορά του και να παραμένει ατιμώρητος.

Φαινόμενα ανάρμοστης συμπεριφοράς πρέπει άμεσα να καταδικάζονται και να απομονώνονται, προκειμένου να διαφυλάττεται το κύρος του θεσμού από ανάλογες πρακτικές.

Για την προστασία του κύρους του θεσμού αλλά και την προστασία της αξιοπρέπειας των μελών του, το Περιφερειακό Συμβούλιο :

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

 

  1. Την καταδίκη της απρεπούς συμπεριφοράς του Περιφερειακού Συμβούλου, Νικόλαου Κανταρζή,

 

  1. Την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Β’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης, τόσο σε επίπεδο Καταστατικού Νόμου, όσο και σε επίπεδο Πρότυπου Κανονισμού λειτουργίας, για την επιβολή κυρώσεων σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων απρεπών και παραβατικών συμπεριφορών που πλήττουν το κύρος και απαξιώνουν τα αυτοδιοικητικά πολιτικά όργανα.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 


 

 

 

Ο κύριος  Χατζημάρκος έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τα προβλήματα της

 

 

 

Στο «πορτοκαλί» του επιδημιολογικού χάρτη έχουν ενταχθεί όπως ήδη ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Νίκος Χαρδαλιάς, η Ρόδος, η Κως  και η Λέρος, ενώ στο «κίτρινο» είναι οι Λειψοί και οι Κάλυμνος.

Επίσης στο πορτοκαλί του επιδημιολογικού χάρτη βρίσκονται η Σίφνος η Σέριφος, η  Μήλος και η  Αντίπαρος.

Eπιπλέον η  Μύκονος, παραμένει σε καθεστώς υψηλής επιδημιολογικής επιτήρησης και διερεύνησης, με πρόσθετα περιοριστικά μέτρα έως και το πρωί της Δευτέρας 26 Iουλίου , ενώ η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα. Ήδη  οι επιχειρηματίες εκεί, μετρούν ζημιές αφού ήδη από την ώρα που  ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα το νησί άρχισε να αδειάζει από τουρίστες. Η σιωπή της περιφερειακής αρχής για το πλήγμα στον τουρισμό της Μυκόνου είναι εκκωφαντική.

Mε βάση αυτά τα δεδομένα, θα περίμενε κανείς όχι μόνο συζήτηση  του σοβαρότατου θέματος που καίει τα νησιά μας  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και λήψη απόφασης.

 

 

Θυμίζουμε πως για   την υγειονομική κρίση και την επιτακτική ανάγκη συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  έκανε τοποθέτηση  το μέλος της παρατάξεως και Περιφερειακή Σύμβουλος διακεκριμένη γιατρός  κ. Ειρήνη Καββάδα.Παρόλα αυτά φωνή βοώντος μέσα στο κλίμα μίσους τοξικότητας και διχασμού, που σπέρνει ο Περιφερειάρχης και οι σύμβουλοι του εναντίον του επικεφαλής και όλων των μελών της παράταξης μας. Δεν  ίδρωσε δηλαδή το αυτί κανενός.

Αντιθέτως το Περιφερειακό Συμβούλιο ασχολήθηκε επί δύο ώρες με  τη στοχοποίηση του  κ.Νίκου Κανταρζή, που μάχεται και για το θέμα που αφορά την παραχώρηση του ακινήτου του Ναυτικού Ομίλου Κω στον Δήμο.

Όμως μαζί με τον κ.Κανταρζή τιμωρείται ένα ολόκληρο νησί αφού η περιφερειακή αρχή, αρνείται πεισματικά να φέρει το θέμα της παραχώρησης του ΝΟΚ προς συζήτηση ώστε να στηριχθεί το αίτημα των τοπικών φορέων της Κω.

Η θέση του επικεφαλής της παρατάξεως κ. Μανώλη Γλυνού ήταν σαφής και ξεκάθαρη αφού υπογράμμισε πως στηρίζει κάθε συνάδελφο περιφερειακό σύμβουλο που έχει την αγωνία να προωθήσει θέματα που αφορούν τα νησιά .

Έχουμε να κάνουμε με την πλήρη απαξίωση, του Περιφερειακού Συμβουλίου, δηλαδή του ανώτατου οργάνου στο Νότιο Αιγαίο που εκπροσωπεί χιλιάδες πολίτες οι οποίοι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης ζουν σε συνθήκες αγωνίας.Το Περιφερειακό Συμβούλιο υποβαθμίζεται με την αλαζονεία της περιφερειακής αρχής και την πλήρη  αδιαφορία της για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία ζει.

Η  Περιφερειακή αρχή ,έχοντας πάρει οριστικό διαζύγιο από την κοινωνία ,τους προβληματισμούς και την αγωνία των πολιτών,  το μόνο που ξέρει  να κάνει καλά, είναι όχι μόνο να ωραιοποιεί την κατάσταση και   να διαγράφει τα τραγικά της λάθη αλλά  να  συκοφαντεί να υβρίζει και να λασπολογεί, όποιον έχει σοβαρή και τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη και πρόταση.

Σε αυτό τη σιγοντάρει το διαβόητο  Γραφείο Τύπου της,  το οποίο με τις ανακοινώσεις του με το εθνόσημο ΡΥΠΑΙΝΕΙ, διχάζει και δηλητηριάζει την κοινωνία αντί να την ενημερώνει.

 

Η  κατάταξη αλλά  και τα στοιχεία που καθημερινά ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ για τις Περιφερειακές Ενότητες Ρόδου,  Κω και Καλύμνου είναι άκρως  ανησυχητικά, αφού δείχνουν πως τα κρούσματα του κορονοϊού διαρκώς αυξάνονται.

Η υγειονομική κρίση έχει πάρει διαστάσεις και  αν τα  κρούσματα  συνεχίσουν να αυξάνονται, είναι θέμα χρόνου όχι  να απειλήσει, αλλά να  πλήξει καίρια   τον τουρισμό από τον οποίο είναι άμεσα εξαρτημένη η τοπική οικονομία.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία των νησιών είναι γεμάτα με τουρίστες και  οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό, ανησυχούν σφόδρα καθώς ουδεμία ενημέρωση έχουν για αυτά που θα προκύψουν.

Μέσα σε όλη αυτή την πρωτοφανή κρίση  η περιφερειακή αρχή σφυρίζει αδιάφορα περιχαρακωμένη στην εικονική της πραγματικότητα.

Γνωρίζει μεν, αλλά αδιαφορεί για την  ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, που θα τινάξει στον αέρα τον τουρισμό και θα διαλύσει την τοπική οικονομία, γιατί την απασχολεί μόνο η πολιτική της διάσωση, η εξόντωση όσων  έχει εντάξει στη «μαύρη λίστα» των πολιτικών της αντιπάλων και η επικράτηση των θέσεων της έστω και αν έχουν ολέθρια αποτελέσματα.

Ο τουρισμός και η υγεία είναι πολύ σοβαρά θέματα για να αντιμετωπίζονται με τέτοιο επικίνδυνο τρόπο και κυρίως με  αδιαφορία.

Ας  αφυπνιστούν επιτέλους διαφορετικά,  ο χειμώνας θα είναι μαύρος και οι ζημιές σε δυσθεώρητα ύψη για την τοπική οικονομία.

 

 

 


 

Κύριε Γλυνέ, αν θέλετε να δείτε ποιος ρυπαίνει την πολιτική ζωή του τόπου, κοιταχτείτε στον καθρέφτη

Σημαία ευκαιρίας η πανδημία  για τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, όπως a la carte είναι και οι ευαισθησίες τους

 

 

 

 

Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό ο Μανώλης Γλυνός και η παράταξή του να στρέφουν  και πάλι τα βέλη τους κατά του Περιφερειάρχη και του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας. Είναι εκείνοι που έχουν νομιμοποιήσει με τον πιο επίσημο τρόπο τον εκχυδαϊσμό του πολιτικού λόγου και της πολιτικής λειτουργίας μέσα στα θεσμικά όργανα.

Είναι φανερό ότι αναζητούν  πάλι σημαία ευκαιρίας, για αντιπερισπασμό στη μεγάλη ντροπή που θα συνοδεύει στο εξής τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, για την άρνησή τους να πάρουν αποστάσεις και να απομονώσουν τον υβριστή σύμβουλό τους, με τον οποίον προφανώς ταυτίζονται. Είναι οξύμωρο να κουνούν το δάχτυλο και να ηθικολογούν, όταν θα έπρεπε να κοκκινίζουν από ντροπή, για τον εναγκαλισμό τους με την πιο ρυπαρή αντιπολίτευση, την βασισμένη σε κατασκευασμένα ψεύδη και άθλιες συκοφαντίες.

Σημαία ευκαιρίας η πανδημία  για τον Μανώλη Γλυνό και την παράταξή του, όπως a la carte είναι και οι ευαισθησίες τους.

Με πρόσχημα την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Μανώλης Γλυνός βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει ακόμη μια φορά ασυλία στην πεζοδρομιακή συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του, Νικόλαου Κανταρζή και να κάνει ακόμη μια επίθεση στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Με το μόνο που θα συμφωνήσουμε στο τελευταίο παραλήρημα του Μανώλη Γλυνού είναι ότι ο τουρισμός και η υγεία είναι πολύ σημαντικά θέματα. Είναι όντως πολύ σημαντικά για να τα εμπιστευθούμε σε εσάς.

Για ακόμη μια φορά κ. Γλυνέ,  «πιάνεστε» είτε να είστε επικίνδυνα απληροφόρητος, είτε να γνωρίζετε την αλήθεια και σκοπίμως να διασπείρετε αυτές τις ανυπόστατες πληροφορίες, παρακινούμενος από ιδιοτελή και ψηφοθηρικά κίνητρα. Ο φτηνός λαϊκισμός στο μεγαλείο του!

 

Δεν εξηγείται αλλιώς πως τεχνηέντως παραλείπετε να αναφέρετε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, απαίτησε, διεκδίκησε και πέτυχε την λειτουργία ενός πρότυπου μεγα-εμβολιαστικού κέντρου στην Ρόδο με σκοπό να προφυλάξει  το brand name των νησιών μας ενόψει της τουριστικής περιόδου, αλλά και να συμβάλει στην μείωση των καθημερινών κρουσμάτων μέσω των εμβολιασμών.

 

Ξεχνάτε να αναφέρετε ότι δεδομένης της πίεσης του χρόνου, ζητήσαμε την αποστολή των μονοδοσικών εμβολίων, προκειμένου οι νησιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους επισκέπτες. Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλης κλίμακας και άρτια συντονισμένη προσπάθεια από το Γραφείο του Πρωθυπουργού τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την αποστολή όλων των μονοδοσικών εμβολίων που είχε στη διάθεση της τότε η χώρα.

 

Επιπλέον, για την λειτουργία του μεγα-εμβολιαστικού κέντρου στάλθηκε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από δυο (2) δημόσια νοσοκομεία στην ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Επιπροσθέτως, ξεχνάτε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

 

Δημιουργήσαμε ένα τηλεοπτικό βίντεο, ένα ραδιοφωνικό σποτ και οκτώ ψηφιακές αφίσες για καταχωρήσεις σε ψηφιακά μέσα, που θα προβάλλονται για τουλάχιστον δύο μήνες, υποστηρίζοντας το κοινωνικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για την υγειονομική θωράκιση των νησιών, σε μια συγκυρία που η εξάπλωση των μεταλλάξεων κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για εμβολιασμό.

Κεντρικός στόχος της καμπάνιας είναι η μεγιστοποίηση του ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης για την εξασφάλιση ασπίδας προστασίας της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, η εν λόγω καμπάνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία του τουρισμού καθώς οι κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών συνδέουν την κινητικότητα των ταξιδιωτών με το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα υποδοχής.

Δεν είδαμε όμως κ. Γλυνέ να κάνετε καμία αναδημοσίευση της καμπάνιας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρείτε. Θα περίμενε κανείς για ένα δημόσιο πολιτικό πρόσωπο που δηλώνει ότι «κόπτεται» για την πορεία της πανδημίας να είχε συμβάλλει με τη σειρά του στις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής παροτρύνοντας τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Δεν το κάνατε και αυτό μαρτυρά τα κίνητρά σας. Οι ευαισθησίες σας αρχίζουν και τελειώνουν στις ύβρεις κατά της Περιφέρειας.

Μην προσποιείστε λοιπόν ότι σας ενδιαφέρει η ουσία των προβλημάτων. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε. Αφήστε τους θεατρινισμούς. Τα πάντα για σας είναι απλά εργαλεία κακόβουλης και  δηλητηριώδους προπαγάνδας κατά του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής. Γι’ αυτό ζείτε πολιτικά. Για να χύνετε τη χολή σας σε κάθε ευκαιρία.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για το ποιος ρυπαίνει την πολιτική ζωή του τόπου, καλά θα κάνετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

 

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Τελικά  ο  κύριος  Περιφερειάρχης, είναι  πολύ προβλέψιμος . Δεν περιμέναμε τίποτε  διαφορετικό, από το Γραφείο Τύπου του που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να υβρίζει και να χυδαιολογεί.

Απλά επιβεβαιώνεται, το διαζύγιο του κυρίου Περιφερειάρχη με την κοινωνία και τα φλέγοντα προβλήματα της. Ακολουθείστε το μοναδικό  σας δρόμο, κύριε Χατζημάρκο και την εικονική πραγματικότητα στην οποία πολιτεύεστε.