Home / ΑΘΛΗΤΙΚΑ  / BREVET GIRO DI COO 2022 στην Κω: Διακρίσεις, VIDEO και ΦΩΤΟ

BREVET GIRO DI COO 2022 στην Κω: Διακρίσεις, VIDEO και ΦΩΤΟ

BREVET GIRO DI COO 2022

 

Το Σάββατο 6/8/22 διεξήχθη στο νησί της Κω το Brevet(μπρεβέ) GiroDiCoo 2022. Είναι ένας αγώνας αντοχής 200χλμ ενταγμένος στο καλεντάρι τηςΛέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος –AudaxRandonneursGrece. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 35 αθλητές εγγεγραμμένοι στην Λέσχη και προπονητικά συνόδεψαν στην διαδρομή, επιπλέον, πάνω από 30 παιδιά από τους τρεις συλλόγους του νησιού ( Ποδηλατικός Όμιλος Κω, Ακαδημία Κω, Φιλίνος ) δίνοντας για γιορτινή ατμόσφαιρα στον αγώνα. Τα παιδιά συνόδεψαν με χλμ ανάλογα της ηλικίας τους τους αθλητές μέχρι το Μαστιχάρι και την Κέφαλο. Οι υπόλοιποι αθλητές συνέχισαν την δύσκολη και απαιτητική διαδρομή των 200χλμ σε μία ημέρα που το θερμόμετρο έφτασε τους 40 βαθμούς και την ανηφόρα να δυσκολεύει τα πόδια των αθλητών.

Πήραν εκκίνηση 35 αθλητές , τερμάτισαν 22 μαζί με τους τρεις της διοργάνωσης που το έτρεξαν πιο νωρίς,όπως πάντα.

 

 1. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 2. ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 3. ΚΑΛΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 4. ΚΟΤΖΑΤΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 6. ΜΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
 7. ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
 8. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 9. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
 10. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 11. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 12. ΜΙΧΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 13. ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 14. ΧΟΥΣΕΝΚΑΔΗΡ ΧΑΤΖΗΣΟΥΛΗΣ
 15. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 16. ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 17. ΜΑΝΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
 18. ΤΡΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 19. ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 20. ΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – PRERIDE
 21. ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ– PRERIDE
 22. ΝΤΑΡΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ– PRE RIDE

 

Κάθε χρόνο συμμετέχουν στον αγώνα ποδηλάτες με σκοπό την συμμετοχή και την εμπειρία, φέτος μας τίμησαν και οι μικροί αθλητές από τρείς συλλόγους του νησιού Ακαδημία Κω, Φιλίνος και Ποδηλατικός Όμιλος Κω. Δείγμα της ανάπτυξης και του στόχου της ποδηλασίας ως μέσο άθλησης , ψυχαγωγίας και γιορτής.

 

 • Ευχαριστούμε την οικογένεια Αποσπόρη και το Γιαννιώτικο για την φιλοξενία της εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα στην Ιπποκράτους 1 στο κατάστημα Γιαννιώτικο και τις μπάρες και τα σάντουιτς που κέρασε τους αθλητές και ήταν πολύ νόστιμα και αναγκαία για τις απαιτήσεις της διατροφής στον αγώνα. Η Γιώτα είναι εγγύηση σε ότι και να φτιάχνει και ο Δημήτρης πάντα κοντά μας στις εκδηλώσεις βοηθάει πάντα!
 • Ευχαριστούμε τον Σακκήογλου Χασαν και το ZamanFou για την συνοδεία των μικρών αθλητών και το κέρασμα των νερών στον αγώνα.
 • Ευχαριστούμε, από την διοργάνωση, τον Τσιλιμπή Βασίλη για την στελέχωση των κοντρόλ και την υπομονή του όλη την ημέρα στην ζέστη.
 • Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και φέτος τερματίσαντες και μη, λάμπρυναν με την παρουσία τους τον αγώνα και στέλνουν το μήνυμα της συμμετοχής και ότι με καλή διάθεση και προετοιμασία μπορούμε και θέτουμε στόχους που φαντάζουν εξαρχής αδύνατοι. Ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές, μας έδωσαν μεγάλη χαρά!
 • Ευχαριστούμε το KosTvκαι τον Γιώργο ΠίτσηGiafkaSports, όπως και τα τοπικά ΜΜΕ για την άψογη επικοινωνία της εκδήλωσης.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00 για ένα νυχτερινό μπρεβέ με εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

 

Μέχρι τους επόμενους αγώνες !

 

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ Δημοτική τηλεόραση Κω (Kos TV)

 

 

 


ΦΙΛΙΝΟΣ

 

 

BREVET 200 KM GIRO DI COO

Ολοκληρώθηκε η ποδηλατική δοκιμασία BREVET των 200 χλμ που έγινε στην Κω

Ξεκίνησαν 25 αθλητές και αθλήτριες αλλά και περισσότερα από 20 παιδιά 3 συλλόγων του νησιού, που ακολούθησαν μια μικρότερη διαδρομή

Εντυπωσιακή η παρουσία από το CLUB ZEPPELIN με τις ροζ στολές με περισσότερα από 10 άτομα από τους 24 που εκίνησαν. Η εντυπωσιακή παρουσία όλων στους δρόμους ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το νησί του ποδηλάτου.

Επιτυχώς τερμάτισαν 19 .Συγχαρητήρια σε όλους είτε τερμάτισαν είτε όχι. Η προσπάθεια μετράει έτσι κι αλλιώς σ ένα είδος αγώνα που δεν επιβραβεύεται ο πρώτος αλλά όσοι έχουν ολοκληρώσει τη μεγάλη δοκιμασία σε συγκεκριμένο όριο χρόνου

Μας τίμησε με τη παρουσία του και ένας σπουδαίος αθλητής από την Αθήνα και τον σύλλογο ALPHA από την Αθήνα , ο Μάριος Μαυρής νικητής του 2ου γύρου Καλύμνου πριν 4 χρόνια

Επίσης ο Τάλλαρος Γιάννης από την Αθήνα τον οποίο και αυτόν ευχαριστούμε για τη τιμή

Ο σύλλογός μας είχε πολύ δυνατή παρουσία με 3 αθλήτριες (Ορφανουδάκη Αναστασία, Σοφου Εύα, Τσούτση Εφη )και 3 αθλητές (Κοτζαταπάνης Κώστας, Γεωργαντζής Δημήτριος ,Σιδέρης Χρήστος και ο Θάνος Γεώργιος ο οποίος ακολούθησε για λίγο υποστηρικτικά) και μαζί με τους 2 του ΠΑΣ Ασκληπιού (Μιχάλα Μιχάλη και Τρίγκα Μπάμπη) έκαναν πολύ καλή συνεργασία και τερμάτισαν επιτυχώς τον αγώνα ολοι οι αθλητές και η Αναστασια Ορφανουδάκη. Μια βλάβη ντεραγιέ και ένα σκασμένο λάστιχο απέτρεψε τις άλλες 2 αθλήτριες από το να συνεχίσουν

Στη μικρή διαδρομή συμμετείχαν και οι μικροί αθλητές όντας η μεγαλύτερη αποστολή της ημέρας

1.Ανυφαντής Θωμάς

2.Σιδέρη Ζωή Δανάη

3.Παναγιώτου Αλέξανδρος

4.Κεφαλιανού Μαρία

5.Κεφαλιανού Ιωάννα

6.Πανορμίτης Μαρκάκης

7.Στακιά Μαρία

8.Πιτσικάλης Κωνσταντίνος

9.Αντριάνα Σαμαρά

 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του ΠΟΚ