Home / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ  / Δύναμη Αλλαγής: Ακόμα 9 υποψήφιοι για την παράταξη του Γ. Κυρίτση

Δύναμη Αλλαγής: Ακόμα 9 υποψήφιοι για την παράταξη του Γ. Κυρίτση

Δύναμη Αλλαγής: Ακόμα 9 υποψήφιοι για την παράταξη του Γ. Κυρίτση

 

 

 

ΓΟΥΚΑΣΙΑΝ ΑΖΑΤ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που με αγκάλιασε πριν 23 χρόνια και τους ανθρώπους της που με αγάπησαν και αγαπώ σαν αδέλφια μου.”

 

Άνθρωπος της δουλειάς, με σεβασμό στον συνάνθρωπο του, επέλεξε το νησί μας για να ζήσει και να μεγαλώσει την οικογένεια του.

Η πολυπολιτισμική Κως τον αγκάλιασε και έγινε κομμάτι της.

 

«Ήρθα με την οικογένεια μου στην Κω πριν 23 χρόνια.

Οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωσα ποτέ ξένος.

Με αγάπησαν, όπως και την οικογένεια μου. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν και μεγαλώνουν σε αυτόν τον υπέροχο τόπο.

Αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του που αγαπώ σαν αδέλφια μου αποφάσισα να υπηρετήσω με τον Γιώργο Κυρίτση, έναν άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του για το νησί μας.»

 

ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΟΥΚΑΣΙΑΝ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 


 

ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για  τον άνθρωπο την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά.”

 

Η ευαισθησία της για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη που θα σέβεται την ιστορία του νησιού μας, σε εντυπωσιάζει.  Νέα γυναίκα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, αποφάσισε να είναι δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Ζούμε σε ένα υπέροχο και ιστορικό τόπο. Οφείλουμε να τον προστατέψουμε και να τον αναδείξουμε όπως αξίζει στην ιστορία μας.

Δέχτηκα την πρόταση του  Γιώργου Κυρίτση γιατί είναι και ο ίδιος ευαίσθητος για  τον άνθρωπο την οικολογία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά.»

ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για τους νέους και το μέλλον της Κω.”

 

Νέα γυναίκα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, με άποψη για τα προβλήματα της γενιάς της και του νησιού συμμετέχει στις εκλογές με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Η αγωνία των νέων για το μέλλον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κοινωνία μας.

Νέα παιδιά φεύγουν εκτός Κω και αναζητούν αλλού ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες τους.

Για όλα αυτά τα παιδιά, αλλά και τις μεγαλύτερες γενιές θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτώβρη με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί έχει τις ίδιες αγωνίες με εμάς τους νέους και το πρόγραμμα του είναι η ελπίδα για το μέλλον των νέων και της Κω.»

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

 

ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί και την Κω που είναι η ψυχή μας.”

 

Νέος άνθρωπος της δουλειάς, με προσφορά στους φορείς του Πυλίου, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με σεβασμό στην κοινωνία που μεγάλωσε και παλεύει καθημερινά,  με αγάπη για τον τόπο του, δίνει την μάχη για το Πυλί που αγαπά και για το νησί μας.

 

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πυλί που είναι η ψυχή μου.

Η αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής δε μπορεί να συνεχιστεί.

Γι’ αυτό θα δώσω τη μάχη των εκλογών με τον Γιώργο Κυρίτση που απέδειξε τα χρόνια της δημαρχίας του ότι μπορεί και θέλει να κάνει έργα για το χωριό μας.»

 

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΘΩΜΑ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΣ: “Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση έναν άνθρωπο με σθένος, ειλικρίνεια, εντιμότητα, θάρρος και ακέραια κρίση.”

Νέος άνθρωπος, με σπουδές στο θέατρο και σήμερα εργαζόμενος στον τουριστικό κλάδο, ο Νίκος Κόπελλος, με μοναδική σκέψη την προσφορά στον τόπο και τους συμπολίτες μας, δηλώνει τη συμμετοχή του στις εκλογές του Οκτώβρη.

“Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε νέες δυνατότητες και να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

 

Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στη μεθοδικότητα, σε μετρημένα λόγια και σε ζυγισμένες αποφάσεις.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες, τους προβληματισμούς του, τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα πνοής και όχι τα λόγια.

 

Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση έναν άνθρωπο που με σθένος ειλικρίνεια εντιμότητα θάρρος και ακέραια κρίση έδωσε, δίνει και θα δώσει και τούτη τη φορά, τη μάχη για να επαναφέρει στους ρυθμούς που αξίζει στον τόπο μας στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Στόχος, η σύνθεση απόψεων, η συνεργασία και ένα πρόγραμμα δράσεων και έργων που θα δημιουργεί προστιθέμενη αξία στη ζωή των συνδημοτών μας.

Η επόμενη μέρα των  εκλογών απαιτεί  κοινή προσπάθεια, για να πάει ο Δήμος μπροστά, και εκεί που μας αξίζει.

Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια.

 

Γι’ αυτό η συμπόρευση με τον Γιώργο Κυρίτση δεν συνιστά μόνον μια επιβράβευση του έργου που έχει επιτύχει, αλλά και μια προσπάθεια ανανέωσης ανθρώπων, ιδεών και πρακτικής.

Κυρίως, είναι η διασφάλιση  πως οι πολίτες θα συνεχίσουν να περπατούν σ’ έναν δρόμο ευημερίας και βελτίωσης της καθημερινότητας, μακριά από απειλές και κινδύνους που κρύβουν τα μεγάλα λόγια και οι ασαφείς προθέσεις άλλων υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συνδυασμών.

 

Είμαι στη μάχη για να υπηρετήσω τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις επιδιώξεις της καθεμιάς και του καθενός από εσάς, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά με σοβαρότητα, εντιμότητα, ευθύτητα, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και κυρίως με τιμιότητα. Για το μέλλον που ελπίζουμε και ονειρευόμαστε, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και αξιοποιώντας όσα μας ενώνουν.

 

Τις νέες σελίδες, τη συνέχεια αλλά και την πρόοδο του Δήμου Κω, θα τις γράψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!”

ΝΙΚΟ ΚΟΠΕΛΛΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση  για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό.”

 

Νέος άνθρωπος  που συμμετείχε  για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου εκλεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος  από το 2019  δίπλα στην Ιωάννα Ρούφα και τη δημοτική παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ» αποφάσισε να συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους συνυποψήφιους του στο Πυλί πάνω σε βάση αρχών και κοινών δεσμεύσεων για όλα αυτά που έχει ανάγκη το Πυλί.

 

«Συμμετείχα στις εκλογές με την ελπίδα να υπηρετήσω το αγαπημένο μου Πυλί από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου. Μπορεί η επιλογή των συμπατριωτών μου να μην μας έδωσε την ευκαιρία να διοικήσουμε στο σύνολο του Δήμου ωστόσο ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ και πίστευα ότι μέσα από το Κοινοτικό Συμβούλιο θα μπορούσα να προσφέρω στο χωριό μου ανεξάρτητα από το ποιος είναι δημοτική αρχή.

 

Διαψεύστηκα πανηγυρικά… Η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για το Πυλί.

Ωστόσο έχω μάθει να μην το βάζω κάτω και θα συνεχίσω να προσπαθώ αυτή τη φορά συνεργαζόμενος με μία ομάδα συμπατριωτών μου που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η επιλογή μου να ενταχθώ ως συνεργαζόμενο μέλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γιώργο Κυρίτση δεν αποτελεί λευκή επιταγή αλλά συνοδεύεται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι Πυλιώτες συνυποψήφιοι μου μέλη της παράταξης.

α) άμεση πλήρης ανακατασκευή και ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου Πυλίου ώστε να καταστεί εκ νέου το στολίδι του πολιτισμού της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, β) έμπρακτη υποστήριξη των δράσεων όλων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, γ) αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού λατομείου με τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, δ) στελέχωση των υπηρεσιών της Κοινότητας με αναλογικά κριτήρια, ε) διεκδίκηση των χρημάτων που αναλογούν στο Πυλί (άλλοι Δήμοι παίρνουν εκατομμύρια ευρώ και το Πυλί μερικά ψίχουλα) από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης, στ) διεκδίκηση-απαίτηση δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος.

 

Κλείνοντας οφείλω να επισημάνω πως σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβε η παράταξη μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση της Επικεφαλής και της ολομέλειας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι στη βάση των αρχών και των αξιών που μας εμφύσησε η Ιωάννα.»

 

ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΙΚΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

ΠΙΣΤΙΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση, για την Κέφαλο, για την ανάπτυξη, για να πάμε μπροστά.”

 

Άνθρωπος της δουλειάς, με πολλά χρόνια στον τουριστικό κλάδο, με απέραντη αγάπη για την Κέφαλο και το νησί μας, δίνει το παρών στον αγώνα για το μέλλον του χωριού του και του νησιού.

 

«Μετά από 4 χρόνια απραξίας, κοινωνικής ανευθυνότητας και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον Οκτώβριο ψηφίζουμε για να πάμε μπροστά. Να φέρουμε επιτέλους στον τόπο μας την ανάπτυξη που του αξίζει κι όχι την υποβάθμιση του τόπου και της ποιότητας ζωής που μας επέβαλε η απερχόμενη δημοτική αρχή!

 

Προεκλογικά εξήγγειλαν πληθώρα έργων, που δεν τα έκαναν ποτέ ούτε καν σαν πρόταση στα δημοτικά συμβούλια.

Αυτή η εικόνα της εξαθλίωσης και της κοινωνικής υποβάθμισης του τόπου πρέπει να αλλάξει τώρα!

 

Λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού και συμμερίζομαι την αγωνία και την αγανάκτησή τους.

Οδικό δίκτυο κατεστραμμένο. Σκουπίδια παντού.

Τα παράπονα των επαγγελματιών δεν σταματούν.

 

Τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε μαζί για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

Για το δίκαιο και το σωστό.

Να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε για το κοινωνικό σύνολο. Για τον τουρισμό. Για την καθημερινότητά μας. Για την ανάπτυξη.

Για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Στον αγώνα αυτό θα είμαι παρών με τον Γιώργο Κυρίτση.

Η αγάπη σας είναι η δύναμη μου.»

 

ΜΙΧΑΛΗ ΠΙΣΤΙΚΑΚΗ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 


 

 

 

ΕΥΗ ΣΚΑΡΟΥΛΗ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για το μέλλον των παιδιών μας και της Κω.”

 

Εργαζόμενη στον τουριστικό τομέα, με διάθεση προσφοράς, αλλά και αγωνία για το μέλλον του τόπου μας αποφάσισε να συμμετέχει στις εκλογές με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

«Κάθε οικογένεια και κάθε άνθρωπος δίνουν  τον αγώνα τους καθημερινά και ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα στην κάθε μια και στον καθένα στηρίζοντας τους πολίτες.

Με τον Γιώργο Κυρίτση υπάρχει ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας και της Κω.»

ΕΥΗ ΣΚΑΡΟΥΛΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 

 


 

 

ΦΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω που είναι η ψυχή μας.”

 

Χρόνια επαγγελματίας στον χώρο των συγκοινωνιών, μέλος της οικογένειας

των επαγγελματιών των ταξί, με συνέπεια και έμφυτη ευγένεια προς όλους, με  πολύ όρεξη για δουλειά για το νησί μας, αφού γνωρίζει τα προβλήματα που ζει καθημερινά ως επαγγελματίας και απλός πολίτης.

 

«Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο διάστημα, πήρα την απόφαση να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα κοινά της Κω.

Σκοπός μου είναι να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό της πόλης και των χωριών, με όλα τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται, (νέα πάρκινγκ, διανοίξεις οδών κλπ) έργα τα οποία χρειάζονται στην καθημερινότητα των πολιτών του νησιού  και  των επισκεπτών.

 

Σε γενικές γραμμές η απραξία της δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα για το κυκλοφοριακό, είναι απολύτως αδικαιολόγητη περιμένοντας την τελευταία σεζόν να κάνει για προεκλογικούς λόγους κάποιο έργο, το οποίο έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού.

Όπως δε γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, την είχα στηρίξει πολύ.

 

Σήμερα όμως, συνεχίζουμε με Γιώργο Κυρίτση ο οποίος γνωρίζει καλύτερα και μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για μια καλύτερη Κω που μας αξίζει.»

 

ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΗ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.