Σήμερα και αύριο το τελευταίο αντίο στους ήρωες του μοιραίου Phantom – Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου στην κηδεία
Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον νεκρό συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4, που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας
…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα το πρωί στην Τρίπολη, για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που σκοτώθηκε μετά τη συντριβή του Phantom F-4 στην Ανδραβίδα. Στην κηδεία του άτυχου πιλότου θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η εξόδιος ακολουθία για τον αδικοχαμένο 29χρονο πιλότο Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τελεστεί σήμερα στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.
Αύριο Παρασκευή, στο Νευροκόπι θα τελεστεί και η κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του 31χρονου κυβερνήτη του μαχητικού που κατέπεσε. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο Νευροκόπι θα μεταβεί για να παραστεί στην κηδεία του σμηναγού και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
