ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ
…
Άλλος ένας αγώνας έγινε στα Τρίκαλα και το νησι μας εκπροσώπησαν επάξια ο Γιάννης και ο Βάλαντης Σβεντζουρης.
Σπουδαίες εμφανίσεις από τα 2 παιδιά μας που κατέκτησαν τη 2η και 4η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία Παίδων και μίνι μικρών
Διοργανωτής ο ποδηλατικος σύλλογος Τρικάλων σ έναν πολύ ωραίο αγώνα.
Μπράβο στα 2 παιδιά μας που έκαναν παντού γνωστό το νησι του ποδηλατου την Κω
ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ
Ολοκληρώθηκετο Σάββατο ή 1η μέρα του αγώνα της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασιας που διοργάνωσε ο ποδηλατικος σύλλογος της Ρόδου Ελαφος.
Ο αγώνας έγινε στον Πανορμιτη της Σύμης για 8η φορά και οι Κωοι αθλητές έδωσαν το παρών για 5η συνεχόμενη φορά.Σπουδαια εμφάνιση από 5 Κωες αθλήτριες εκ των 6 που αγωνίστηκαν.
Αδιαφιλονικητη νικήτρια η Αναστασία Ορφανουδακη του Φιλινου και ακολούθησαν η Κική Τσεσμεζη και η Μαρία Τουλαντα του Ελαφου σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα.Στη 4η θέση η Εύα Σοφού με 5η της Εφη Τσουτση του Φιλινου και 6η την Ρόδια Καραγιάννη Ελένη.Να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά μόνο στα Δωδεκάνησα καταφέρνουν οι γυναίκες και συμπληρώνουν τη κατηγορία.Πριν λίγες μέρες έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ στα Μέθανα Τροιζηνίας και δεν υπήρξε ούτε μια συμμετοχή. Ελπιζουμε να το δει αυτό η ομοσπονδία και σύντομα να δώσει το πρωτάθλημα μάστερ γυναικών στο νησί του ποδηλατου που έχει περισσότερες από 10 αθλήτριες μάστερ.


