Home / ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  / CHEF ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΡΑΞΟΥΔΗΣ  / Στην κουζίνα ολοταχώς με τον Chef Χρήστο Ξεραξούδη και την νέα συνταγή του για Mιλφέιγ σοκολάτα

Στην κουζίνα ολοταχώς με τον Chef Χρήστο Ξεραξούδη και την νέα συνταγή του για Mιλφέιγ σοκολάτα

 

 

ΜΙΛΦΕΙΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ – ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 10-12 ΜΕΡΙΔΕΣ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΙΑΣ
100ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
100ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
100ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

700ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
300ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
160ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
2ΤΕΜ ΑΥΓΑ
6ΤΕΜ ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
80ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
200ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55%
50ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

 

 

ΣΦΟΛΙΑΤΑ

 

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ Κ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ (ΤΡΙΜΜΕΝΟ) ΤΡΥΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ.

 

 

 

ΚΡΕΜΑ

 

 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

 

ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ), ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.

 

ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ/ΚΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ/ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ).

 

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣH ΤΟ ΓΑΛΑ/ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ (ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΥΑΖΟΥΜΕ) ΠΡOΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.

 

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ.

ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ.

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΑΝΙΛΙΑ Η” ΓΙΑΟΥΡΤΙ…

 

 

 

 

KAΛΗ ΣΑΣ & ΓΛΥΚΙΑ ΟΡΕΞΗ!

www.nisoskos.gr