Home / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  / Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της νέας επιθεώρησης της Ονειροσκεπής [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]

Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της νέας επιθεώρησης της Ονειροσκεπής [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]

 

 

Σίγουρα πρόκειται για μία ανατρεπτική επιθεώρηση που ήδη συζητείται στην Κω και που δεν πρόκειται να δείτε στα Ιπποκράτεια 2014 Wink. Δημοτικές εκλογές και οι πρωταγωνιστές τους, Νερό, Πολιτισμός, Διπλοδρόμηση, ΒΙΜΕΛ, Φωταγώγηση, Συνεργατικές, ΔΗΡΑΣ και βέβαια τα…Χαρούούούούπια, δίνουν το στίγμα…”Μετά την Καταστροφή”! Και ρεσιτάλ με Μάνθο και Μιχάλη “παίζοντας” με τον κόσμο…για πολλά γέλια!

Το παρών έδωσαν αρκετοί που πρόλαβαν την παράσταση μετά το τέλος του ημιτελικού με τα κορίτσια του Ιπποκράτη και το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος κ.Πης, ο κ.Τσακίρης της Συμπαράταξης Ελπίδας, ο κ.Χατζηκαλύμνιος της Δύναμης Αλλαγής και πολλά μέλη της ΔΙΕΣΗΣ που ούτε και αυτά, μαζί με τους υπόλοιπους γλύτωσαν τη σάτυρα!

Περισσότερα από ατάκες και νούμερα της επιθεώρησης δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ενώ ακολουθούν link για περισσότερες λεπτομέρειες στις κρατήσεις σας, μια και θα ακολουθήσουν άλλες 4 παραστάσεις – τα τέσσερα επόμενα Σάββατα. (Τιμή εισιτηρίου-10 ευρώ)

 

 

* Να επισημάνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων θα ακολουθήσει από το nisoskos.gr αφιέρωμα με πολλά ΒΙΝΤΕΟ από την παράσταση και νέες φώτο τις οποίες δεν αναρτήσαμε αυτή τη φορά, ώστε να μην στερήσουμε στους θεατές τις πολλές εκπλήξεις και τα αστεία της παράστασης.

 

 

Πρωταγωνιστούν:
Μιχάλης Σβύνος
Κατερίνα Μαρούλη
Γιώργος Τυράς
Μάνθος Αρμπελιάς

 

Σκηνοθεσία: Μάνθος Αρμπελιάς
Ηχος: Γιάννης Θαλασσινός
Φωτισμός: Δημήτρης Στάμος

Οι συνήθεις ύποπτοι δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και βέβαια με την άδεια τους, μπορείτε με το παραπάνω ΒΙΝΤΕΟ να πάρετε μία (πολύ μικρή) ιδέα/”γεύση” της παράστασης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑ & ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ