Home / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ  / Μαρία Σκουφεζή: Ολοκληρώθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Γλυκί [ΦΩΤΟ]

Μαρία Σκουφεζή: Ολοκληρώθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Γλυκί [ΦΩΤΟ]

 

‘’ ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: Ικανοποίηση και Υπερηφάνεια για το έργο μας την περίοδο 2014-2019.’’

 

 

Σε δήλωση της η πρώην Πρόεδρος της Αντιμάχειας  κ. Μαρία Σκουφεζή  αναφέρει:

 

«Ολοκληρώθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Γλυκί της Αντιμάχειας που περιελάμβανε  την τοποθέτηση  30 ιστών φωτισμού, ύψους 6μ. με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας (led) και ήδη από χθες βράδυ λειτουργεί αφού έγινε η σύνδεση με τη ΔΕΗ.

 

Το έργο ήταν μελέτη του 2018 που η γραφειοκρατία του Ελληνικού Κράτους οδήγησε να υλοποιηθεί  δύο χρόνια μετά!!!

 

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας την περίοδο 2014-2019 μόνο χαρά και ικανοποίηση  αισθάνομαι αφού ο σχεδιασμός μας για Αντιμάχεια – Μαστιχάρι ολοκληρώθηκε, στο μεγαλύτερο μέρος του, όπως τον είχαμε αποφασίσει μέσα από ανοιχτές Λαϊκές Συνελεύσεις  και σήμερα ακόμα δικά μας έργα εκτελούνται ή δημοπρατούνται.

 

Το συγκεκριμένο έργο, όπως και ο φωτισμός από το Αστυνομικό τμήμα μέχρι την Αγία Τριάδα, η ανάπλαση και ο φωτισμός της πλατείας Αγίας Τριαδας, η ανάπλαση και ο φωτισμός της πλατείας του Ηρώου, καθώς και οι μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις στον οικισμό της Αντιμάχειας που περιελάμβαναν ασφαλτοστρώσεις, αποκαταστάσεις ή συντηρήσεις υποδομών άλλαξαν ουσιαστικά την εικόνα του χωριού μας.

 

Το ίδιο έγινε και στο Μαστιχάρι.

 

Ειλικρινά εύχομαι  να συνεχιστούν μια σειρά από έργα που είχαμε μελετήσει και κάποια είχαμε δημοπρατήσει, όπως οι διανοίξεις δρόμων στο σχέδιο πόλης Μαστιχαρίου, οι αναπλάσεις με σταμπωτό μπετόν στον Παλαιό πυρήνα του Μαστιχαρίου, οι ασφαλτοστρώσει και άλλα πολλά  και η Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι να έχουν την ίδια στήριξη από τον κεντρικό δήμο, όπως είχαμε εμείς την περίοδο της Δημαρχίας του Γιώργου Κυρίτση».