Home / ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ  / Η εικόνα που υποτίθεται ότι αποδεικνύει την «απάτη» με την προσσελήνωση

Η εικόνα που υποτίθεται ότι αποδεικνύει την «απάτη» με την προσσελήνωση

 

Μπορεί να έχουν περάσει πενήντα σχεδόν χρόνια από κείνο το μνημειώδες βηματάκι του Νιλ Άρμστρονγκ στο Φεγγάρι το 1969, κάποιοι συνεχίζουν ωστόσο να μην πιστεύουν πως η ανθρωπότητα έκανε ένα τεράστιο άλμα.

 

Και τώρα κομίζουν νέες «αποδείξεις», βάζοντας στο στόχαστρο μια φωτογραφία που δημοσίευσε η NASA τρία χρόνια μετά την ιστορική προσσελήνωση του Apollo 11 για να μας πείσει πως το Apollo 17 άγγιξε όντως την επιφάνεια της Σελήνης.

 

Η αντανάκλαση στην κάσκα του αστροναύτη, μας λένε, εμφανίζει έναν άντρα στο Διάστημα χωρίς προστατευτική διαστημική στολή. Η αποστολή του Apollo 17 ήταν η έκτη και τελευταία που στάλθηκε στο Φεγγάρι τον Δεκέμβριο του 1972, φέρνοντας άλλους τρεις αστροναύτες στη Σελήνη.

 

Η NASA δεν έχει αντικρούσει ποτέ τις κατηγορίες που εκτοξεύουν πολλοί ότι όλες οι σεληνιακές αποστολές της ήταν γυρισμένες εδώ στη Γη, προκειμένου να νικήσουν τους Σοβιετικούς στην κούρσα της κατάκτησης του Διαστήματος.

 

Οι συνωμοσιολόγοι βλέπουν ακόμα και τη χαρακτηριστική χαίτη της δεκαετίας του 1970 στην αντανάκλαση, πανηγυρίζοντας για την τρανή απόδειξη πως όλα ήταν ψέματα τελικά!

 

newsbeast.gr