Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ  / Kι όμως ”κύκλοι” της οικογένειας Νήνταμ, συνεχίζουν να ψάχνουν τον Μπεν – Η ανάρτηση της αδερφής του [ΦΩΤΟ]

Kι όμως ”κύκλοι” της οικογένειας Νήνταμ, συνεχίζουν να ψάχνουν τον Μπεν – Η ανάρτηση της αδερφής του [ΦΩΤΟ]

10 ημέρες μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στην Κω, από Βρετανούς ερευνητές, για τον εντοπισμό στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στην πολύκροτη υπόθεση και τον εντοπισμό του Μπεν στην Κω και ενώ το πόρισμα κάνει λόγο για 93 αντικείμενα από τα οποία 92 “χαμηλού ενδιαφέροντος”, και ένα αυτοκινητάκι που μεταφέρθηκαν προς περαιτέρω έρευνα στη Βρετανία, χωρίς όμως κανένα άλλο στοιχείο που να αποδεικνύει τις υποθέσεις των ερευνητών ότι το παιδί έχασε τη ζωή του σε ατύχημα το 1991, φαίνεται ότι φιλικοί “κύκλοι” της οικογένειας Νήνταμ, συνεχίζουν να ψάχνουν τον Μπεν!

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ τις εικόνες που ακολουθούν από πρόσφατες αναρτήσεις στο Twitter 25/10/16 με τον χρήστη Glynis in Leeds (@GlynisWinestein) να περιλαμβάνει (tag) λογαριασμούς του Twitter, όπως του περιοδικού “Νήσος Κως”(periodikonisos) και λογαριασμούς που συμπεριλαμβάνουν την λέξη “KOS” στην ονομασία τους – για ευνόητους λόγους – ζητώντας ξεκάθαρα βοήθεια για τον εντοπισμό του Μπεν o oποίος ακόμα αγνοείται.

 

 


 

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος παρουσιάζεται και η αδερφή του Μπεν, LeighAnna, στα social media μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μόλις λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του μεγάλου της αδερφού.

 

 

 

Όπως βλέπετε στην εικόνα που ακολουθεί, το συγκεκριμένο μήνυμα κοινοποιήθηκε από την ίδια στις 24/10/16.

 

 

 

Μάλιστα να θυμίσουμε ότι στο άκουσμα της είδησης ότι η Βρετανική αστυνομία θα κλείσει την υπόθεση η Leigh-Anna είχε αντιδράσει με οργή: «Είμαι θυμωμένη. Δεν ξέρω τι αισθάνομαι. Είμαι θυμωμένη που ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο του Μπεν. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα αλλά δεν αντέχουμε άλλο αυτό το μαρτύριο».

 


Eπίσης ο χρήστης του facebook με λογαριασμό “Help Find Ben Needham” με αφορμή τα 27α γενέθλια του Μπεν κοινοποίησε 23/10/16 την παρακάτω φωτο, προτείνοντας στους f/b φίλους του να βάλουν τη συγκεκριμένη φωτο στο προφίλ τους, στις 29/10/16 για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μπεν.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΑΡΚΑ META THN ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ – “ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ”. ME ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 26/10/16 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ (Δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου)

 

Λίαν προσφάτως το όνομα της οικογένειάς μας βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης εξαφάνισης του μικρού Μπεν, με αφορμή αστήριχτες και ανακριβείς εικασίες περί δήθεν ανάμειξης του πλέον μη ευρισκόμενου στη ζωή πατέρα μας, Κωνσταντίνου Μπάρκα, σε θανατηφόρο ατύχημα με θύμα το μικρό αυτό παιδί. Πλέον, έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη από πληθώρα δημοσιευμάτων και δηλώσεων σε διεθνή και εγχώρια μέσα ενημέρωσης, επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφή τα κάτωθι:

Κατανοούμε πλήρως, ως άνθρωποι και οικογενειάρχες, τη θλίψη, τον πόνο και το πένθος μιας μητέρας, η οποία -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε το παιδί της. Συμπάσχουμε απόλυτα και ευχόμαστε να υπάρξουν τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα της μητέρας αυτής. Παρόλα αυτά, είναι ανεπίτρεπτο και πέρα από κάθε λογική, δημοσιογραφική δεοντολογία και νομιμότητα, να διαταράσσεται βάναυσα η ηρεμία και η καθημερινότητα μιας ολόκληρης οικογένειας τίμιων και εργαζόμενων ανθρώπων χωρίς το παραμικρό στοιχείο ή απόδειξη ανάμειξης του αποθανόντος γεννήτορος αυτής στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, από τη μια στιγμή στην άλλη, η μνήμη του αγαπητού πατέρα μας βρέθηκε να στιγματίζεται και να λοιδορείται από σωρεία υβριστικών και δυσφημηστικών δημοσιευμάτων, τα οποία δε σέβονται ούτε τον πρόσφατο θάνατό του ούτε ολόκληρη τη μακρά, σκληρή και τίμια ζωή του, που τον κατέστησαν ένα από τα πλέον αξιοσέβαστα πρόσωπα στην κοινωνία της Κω.

Αντιθέτως τα διεθνή και εγχώρια έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του, αποκαλώντας τον δολοφόνο του μικρού Μπεν, βομβαρδίζοντας παράλληλα εμάς, ως τέκνα και συγγενείς του, με αλλεπάλληλες ανεπιβεβαίωτες, αστήρικτες και αίολες συκοφαντικές αιτιάσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο, χωρίς να υφίσταται ούτε καν υπόνοια εμπλοκής του πατέρα μας στην εξαφάνιση του άτυχου παιδιού, έχουμε υποστεί βαρύτατη ηθική βλάβη, ενώ η καθημερινότητά μας έχει καταστεί κυριολεκτικά μια κόλαση.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου κάνουμε έκκληση στον εγχώριο και διεθνή δημοσιογραφικό κόσμο να απέχει από την αναπαραγωγή φανταστικών σεναρίων, που εμφανίζουν αδίκως τον πατέρα μας ως τον άνθρωπο, που αφαίρεσε ακουσίως τη ζωή του μικρού Μπεν. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για να προστατέψουμε τη μνήμη του τεθνεώτος πατρός μας και να διαφυλάξουμε -συγχρόνως- την προσωπική μας τιμή και υπόληψη, καθώς και την οικογενειακή μας ειρήνη.