Home / ΑΘΛΗΤΙΚΑ  / ΑΕΤΟΣ Κω: Έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς [Πληροφορίες – Εγγραφές]

ΑΕΤΟΣ Κω: Έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς [Πληροφορίες – Εγγραφές]

Αγαπητά μέλη του συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΚΩ…

 

 

 

Με χαρά σας προσκαλούμε στην έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς βάζοντας και θέτοντας σε εφαρμογή τους επιθυμητούς μας στόχους.
Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χάσουμε την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία μας και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε αυτό που όλοι αγαπάμε. Η επαφή, η επικοινωνία και η άσκηση είναι τα σημεία κλειδιά τα οποία θα μας επιτρέψουν να βγούμε όχι μόνον αλώβητοι αλλά και πιο δυνατοί από τις δυσκολίες.

Όπως σας έχω ενημερώσει, στις 10-11 Οκτωβρίου θα έχουμε κοντά μας διοργανώσει ένα έκτακτο σεμινάριο -προπόνηση στο χώρο άθλησης του αθλητικού πολύκεντρου με σκοπό να ανταμώσουμε μετά από καιρό, να προπονηθούμε παρέα και να εξεταστούν όσοι έχασαν τις εξετάσεις τους λόγω της καραντίνας.

(Οι εξετάσεις θα είναι προαγωγικές σε βαθμίδα και όχι σε ζώνη.)

 

 

 

Στο σημαντικό αυτό σεμινάριο – προπόνηση θα βρίσκεται μαζί μας ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Καράτε, Σπύρος Μαργαριτόπουλος , τον οποίο και ευχαριστώ πολύ διότι από την πρώτη στιγμή έκανε δεκτό το αίτημα πρόσκλησης να ταξιδέψει στην Κω.

Ελάτε να γνωρίσετε και να μάθετε μέσα από τον αληθινό κόσμο των πολεμικών τεχνών βάζοντας στέρεες βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής των παιδιών σας. Ο αθλητισμός χτίζει δυνατούς χαρακτήρες και δυνατά μυαλά. Δημιουργώντας έναν κόσμο ασφαλή, πειθαρχημένο με σεβασμό στο συνάνθρωπο, αλλά και σε όποια άλλη δυσάρεστη η και ευχάριστη έκπληξη παρουσιάζεται στον κόσμο του παιδιού.

Με χαρά λοιπόν αναλαμβάνουμε και φέτος, με αίσθημα ευθύνης, τους μικρούς σας ήρωες κάνοντάς τους να πιστέψουν την πραγματική χρησιμότητα της τέχνης αλλά και της αυτοάμυνας των πολεμικών τεχνών.

 

 

 

 

 

Μαζί στα εύκολα μαζί στα δύσκολα και τίποτα να μην μας σταματά.

Θα είναι ένα διαφορετικό από κάθε άλλης χρονιά ξεκίνημα, αλλά και μία ευκαιρία πρόκλησης που αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Ο κόσμος των πολεμικών τεχνών σας διαβεβαιώνω πως έχει μεγαλώσει και μας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς με ρεαλιστικούς στόχους όπως άλλοτε.

Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΌΣ ΚΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΉ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΌ (ΞΚ31),ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΕΝΕΡΓΆ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΆΛΟΓΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .

ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΕΤΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΆΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΆΤΕ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΡΏΤΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΔΩΡΕΆΝ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΑΘΛΗΤΉ: ΣΤΟΛΉ-ΓΆΝΤΙΑ-ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΌ ΜΑΣΕΛΑΚΙ ΔΟΝΤΙΏΝ.

(ΚΑΡΑΤΕ & BRAZILIAN JIUJITSU)

 

 

 

– Επιτύχετε την ενδυνάμωση του παιδιού σας.
– Αναπτύξτε τις πνευματικές , συναισθηματικές και φυσικές ικανότητες τους.
– Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες του παιδιού σας.

 

 

 

Εκτόνωση ενέργειας Πειθαρχεία & Υπευθυνότητα Αυτοπεποίθηση Αυτοσεβασμός Βελτίωση της αυτοσυγκέντρωσης Βελτίωση διάσπασης προσοχής Ανάπτυξη χαρακτήρα Κοινωνικοποίηση μέσα από τον αθλητισμό Ήθος και σεβασμός προς τους άλλους Καλοί τρόποι μέσα από τις πολεμικές τέχνες Φυσική κατάσταση & Αυτοάμυνα Αντιμετώπιση της παιδικής βίας (Bulling)
Τμήματα (από 4 ετών) – Ενηλίκων ( αρχαρίων & προχωρημένων) Αυτοάμυνα – Πρωταθλητισμός – Παραδοσιακού Καράτε
Τμήματα (Βραζιλιάνικου Ζιου Ζιτσου) Τμήματα (Παραδοσιακού – Σπορ Jujitsu)

 

 

 

 

ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ